Archivo de la categoría: Educació

La Veu Jove de Sant Andreu de la Barca número 2

Ja podeu veure la nova edició Juliol-Agost de 2017 de l’Informatiu jove de Sant Andreu de la Barca. Parlem del nou Carnet Jove, les ajuts al transport, el nou nom de l’Skate Park o les campanyes contra el bullying, entre d’altres!

Sant Andreu de la Barca contra l’assetjament escolar

PSC Sant Andreu de la Barca contra l'assetjament escolarEl PSC de Sant Andreu de la Barca us presentem una nova campanya contra l’assetjament escolar (bullying). Una iniciativa dirigida a sensibilitzar a tota la comunitat educativa, en especial famílies i nens i nenes, davant un problema que es calcula que pateixen com a mínim 2 de cada 10 nens i nenes. “Aquest es un problema de totes i tots, del que amb ajuda es pot sortir”, tal i com ha indicat el primer secretari, Juan Pablo Beas.

Presentació de la campanya contra el bullying del PSC Sant Andreu de la Barca

Presentació de la campanya contra el bullying del PSC Sant Andreu de la Barca

La secretària d’educació i acció social, Jennifer González, ha animat a qui pateixi “qualsevol dany, no només físic, sinó també d’aïllament, insults, rumors o burles demani ajuda al professorat, família, telèfon d’atenció, etc.” Ha recordat que “no estan sols, no és culpa seva i no han de patir vergonya per dir el que pateixen”.

També un missatge a la gent de l’entorn, especialment els companys de classe “si coneixen que algú està patint bullying, cal estar al seu costat, rebutjar els maltractes i convidar-lo a buscar ajuda”.

Tanmateix ha anima’t als nens i nenes de 5 a 12 anys a participar en el Concurs “Sant Andreu de la Barca contra l’assetjament escolar” amb un dibuix, còmic o narració. L’objectiu és demostrar el compromís de la nostra ciutat envers aquesta injustícia que avui encara pateixen molts nens, nenes i joves. 

Més informació sobre la campanya i el concurs fent click aquí

 

Primera edició de l’Informatiu jove de Sant Andreu de la Barca

Aquí teniu la primera edició de l’Informatiu jove de Sant Andreu de la Barca. Parlem del nou Skate Park, les ajuts al transport o el nou bus entre Sant Andreu i Castellbisbal, entre d’altres!

En menys de 5 minuts, tota la informació jove de Sant Andreu de la Barca!

L'Informatiu jove de Sant Andreu de la Barca

Portada de l’Informatiu jove de Sant Andreu de la Barca

Jennifer González presenta l'Informatiu jove de Sant Andreu de la Barca

Jennifer González presenta l’Informatiu jove de Sant Andreu de la Barca

El diputat Pol Gibert visita Sant Andreu de la Barca

El diputat Pol Gibert participa amb Enric Llorca i Rubén Castro a un acte dels i les socialistes de Sant Andreu de la Barca. Podeu veure el video de la notícia a Sant Andreu TV fent click aquí

VIDEO_sabtv

Presentadas las acciones para jóvenes de este 2016 en Sant Andreu de la Barca

Juan Pablo Beas, regidor de Juventud y portavoz municipal socialista y Rubén Castro, primer secretario de la Joventut Socialista del Baix Llobregat y de Sant Andreu de la Barca realizaron una rueda de prensa ofrecida por el PSC y la JSC Sant Andreu de la Barca presentando las acciones de este 2016 para jóvenes realizadas desde el ayuntamiento socialista de Sant Andreu de la Barca. Sant Andreu TV ha recogido la noticia en este vídeo.

Para Rubén Castro, es importante recordar que “este año en Sant Andreu de la Barca no haremos políticas para jóvenes, sino con los jóvenes” por ello dijo que “hay que hacer autocrítica” porque “quedan muchas cosas por hacer” y muchas reivindicaciones como las que recogimos en el programa electoral socialista. Por ello este 2016 se iniciarán proyectos participativos en el ámbito del ocio, la cultura y como no, uno de los ejes más importantes”el acceso a la formación, implantando compromisos como las ayudas a jóvenes estudiantes de formación profesional y universitarios.

Juan Pablo Beas destacó además la construcción del nuevo Skate Park, con las propuestas de los y las propios jóvenes y el promover “una línea de bus que una Sant Andreu con Renfe Castellbisbal”, medidas que “forman parte de nuestro programa electoral y sobre las que estamos trabajando”.

Puedes acceder al vídeo de la noticia haciendo click aquí

Esto es lo que hemos hecho junt@s, con Enric Llorca en Sant Andreu de la Barca

Aquestes són algunes de les principals fites del govern socialista d’Enric Llorca a Sant Andreu de la Barca. Unes dades positives, que requereixen un nou impuls per tal de reduïr més l’atur, garantir els serveis socials, la salut i l’educació. El nostre compromís són les persones.

gestio psc sant andreu de la barca

 

Coneix els nous projectes per Sant Andreu de la Barca!

El PSC ha presentat un fulletó interactiu amb els nous projectes que es pot consultar des d'aquesta web

El PSC ha presentat un fulletó interactiu amb els nous projectes que es pot consultar des d’aquesta web

Un nou wifi social, la remodelació dels parcs infantils, les accions ocupacionals o la millora dels aparcaments de La Solana, són alguns dels nous projectes que veuran la llum durant els propers mesos a Sant Andreu de la Barca de la mà del PSC i el nostre alcalde Enric Llorca.

Fes click aquí per accedir als projectes!

titol sab

Sant Andreu, una ciutat que creix com els més petits.

24 ruben castro_2Artícle de Rubén Castro

Primer secretari de la Joventut Socialista de Sant Andreu de la Barca

Diuen que els nens i nenes creixen per dies, i de fet quan estem un temps sense veure’ls (encara que sigui unes setmanes) sempre diem allò de “quant ha crescut!” o “si que ha canviat”.

Doncs, deixeu-me que us digui que a Sant Andreu de la Barca passa el mateix!
Qui ha marxat de la ciutat i al temps ha tornat es sorprèn dels avanços: “ara si que fa goig Sant Andreu” o “qui ho diria que tindríem una ciutat tan renovada”
De fet, aquest mes de maig, una vegada presentats els nous jocs infantils a la Plaça Federico Garcia Lorca, molt gent que havia estat un parell de dies fora comentava: però si això abans no estava així! Sigue leyendo

VIDEO: Campanya al carrer del PSC i JSC Sant Andreu contra les retallades a l’educació i la salut

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xll7FyI6TV8?rel=0&w=640&h=360]

Seguint la iniciativa «Motivos para estudiar sin recortes» presentada al mes de juny el PSC i la Joventut Socialista de Sant Andreu de la Barca continuem amb «La cultura i l’educació no són un luxe», una campanya per denunciar les retallades en eduació, formació i cultura, un ámbit on, a més, l’augment de l’IVA dificulta a les famílies i persones amb més dificultats l’accés a aquests serveis.

Pel contrari, la capanya mostra algunes alternatives, com les iniciades a Sant Andreu de la Barca on l’Ajuntament destina ajudes per Sigue leyendo

La Joventut Socialista y el PSC de Sant Andreu de la Barca presentan la web “Motivos para estudiar sin recortes”

El pasado 2 de junio fue presentada la web «Motivos para estudiar sin recortes» que integra espacios de opinión, información y contacto vía redes sociales con el objetivo de reivindicar otra política educativa que no se base en los recortes en formación que actualmente se están haciendo desde los Gobiernos del Partido Popular y de CiU.

El acto abierto a través de Internet mediante una retransmisión on-line, contó con las intervenciones de Luís Felipe Nieto, Secretario de Acción Política del PSC de Sant Andreu de la Barca y Rubén Castro, Primer Secretario de la Joventut Socialista de Sant Andreu de la Barca. Sigue leyendo