Archivo de la categoría: ENTREVISTES

VIDEO: Luis Felipe Nieto parla a E-TV

El primer tinent d’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Luis Felipe Nieto, ha participat al programa «L’ull al dia» d’E-TV Baix Llobregat, comentant les últimes notícies de la ciutat. Destaquen la felicitació de les Nacions Unides per la campanya «Uneix-te contra la violència masclista», els Plans d’ocupació, la presentació de la Font de l’Hermano i una interessant reflexió sobre la consulta i les relacions Catalunya-Espanya.  Responent a algunes preguntes que ens han fet arribar, aquests programes s’emeten diàriament pel Canal E-TV Baix Llobregat, que podeu sintonitzar al vostre televisor)

Luís Felipe Nieto: «Amb els problemes que té la gent, el que hem de fer els regidors és treballar per solucionar-los»

entrevista_lfnietoEl nº2 del Diari de Sant Andreu de la Barca entrevista al Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Luís Felipe Nieto. Davant les dificultats actuals, assegura que «el que és important és governar pel poble». A més de respondre sobre la gestió de govern en ámbits com l’urbanisme, la cultura o la formació ocupacional, recorda que el Partit Socialista ha fet possible «la transformació de la ciutat», i «la gent ho ha valorat».

Podeu llegir l’entrevista sencera a la pàgina 4 del Diari, que a més de l’edició en paper es troba en digital a aquest enllaç.

El Regidor de Joventut i Promoció Económica explica la Festa de la Primavera 2012

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xPPELd26Yy8?rel=0]

Jose Mª Roque, Regidor de Joventut i Promocoó Económica ens convida a participar a la Festa de la Primavera que per primer any es celebra a Sant Andreu de la Barca. Es tracte d’una Festa organitzada per les Regidories de Comerç i Sigue leyendo

ENTREVISTA: Sobre el Concurso «Una foto x la igualdad» en Ràdio Sant Andreu

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=3mkDPT_QIK8?rel=0]

Entrevista al Primer Secretario de las Juventudes Socialistas de Sant Andreu de la Barca, Rubén Castro sobre la 2ª edición del Concurso Una foto x la igualdad, en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

Idioma: Catalan y castellano

Audio: www.radiosantandreu.com

ENTREVISTA a Enric Llorca

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_DScnpk8kmw?rel=0&w=560&h=349]

Enric Llorca, Alcalde i Primer Secretari del PSC de Sant Andreu de la Barca repasa l’actualitat política municipal i la situació económica i social del moment. Es tracta de la primera entrevista de la Veu Digital, la web del PSC de Sant Andreu de la Barca.Podeu veure-la al vídeo superior. Sigue leyendo