Archivo de la categoría: Joventut Socialista de Sant Andreu

La Veu Jove de Sant Andreu de la Barca número 2

Ja podeu veure la nova edició Juliol-Agost de 2017 de l’Informatiu jove de Sant Andreu de la Barca. Parlem del nou Carnet Jove, les ajuts al transport, el nou nom de l’Skate Park o les campanyes contra el bullying, entre d’altres!

Sant Andreu de la Barca contra l’assetjament escolar

PSC Sant Andreu de la Barca contra l'assetjament escolarEl PSC de Sant Andreu de la Barca us presentem una nova campanya contra l’assetjament escolar (bullying). Una iniciativa dirigida a sensibilitzar a tota la comunitat educativa, en especial famílies i nens i nenes, davant un problema que es calcula que pateixen com a mínim 2 de cada 10 nens i nenes. “Aquest es un problema de totes i tots, del que amb ajuda es pot sortir”, tal i com ha indicat el primer secretari, Juan Pablo Beas.

Presentació de la campanya contra el bullying del PSC Sant Andreu de la Barca

Presentació de la campanya contra el bullying del PSC Sant Andreu de la Barca

La secretària d’educació i acció social, Jennifer González, ha animat a qui pateixi “qualsevol dany, no només físic, sinó també d’aïllament, insults, rumors o burles demani ajuda al professorat, família, telèfon d’atenció, etc.” Ha recordat que “no estan sols, no és culpa seva i no han de patir vergonya per dir el que pateixen”.

També un missatge a la gent de l’entorn, especialment els companys de classe “si coneixen que algú està patint bullying, cal estar al seu costat, rebutjar els maltractes i convidar-lo a buscar ajuda”.

Tanmateix ha anima’t als nens i nenes de 5 a 12 anys a participar en el Concurs “Sant Andreu de la Barca contra l’assetjament escolar” amb un dibuix, còmic o narració. L’objectiu és demostrar el compromís de la nostra ciutat envers aquesta injustícia que avui encara pateixen molts nens, nenes i joves. 

Més informació sobre la campanya i el concurs fent click aquí

 

Primera edició de l’Informatiu jove de Sant Andreu de la Barca

Aquí teniu la primera edició de l’Informatiu jove de Sant Andreu de la Barca. Parlem del nou Skate Park, les ajuts al transport o el nou bus entre Sant Andreu i Castellbisbal, entre d’altres!

En menys de 5 minuts, tota la informació jove de Sant Andreu de la Barca!

L'Informatiu jove de Sant Andreu de la Barca

Portada de l’Informatiu jove de Sant Andreu de la Barca

Jennifer González presenta l'Informatiu jove de Sant Andreu de la Barca

Jennifer González presenta l’Informatiu jove de Sant Andreu de la Barca

Este viernes, acto de presentación del Concurso «Una foto x la igualdad» (3ªed.)

logo_pequeñoEste viernes 28 de noviembre a las 19:30h. se presenta la 3ª edición del Concurso «Una foto x la igualdad». El Teatre Núria Espert acoge un acto innovador, abierto y divertido con el que conoceremos los nuevos premios, web y serie del Concurso de fotos que fomenta la igualdad de género. No podéis faltar!!

Organiza: Joventut Socialista Sant Andreu con el apoyo del PSC Sant Andreu de la Barca y la JSC Baix Llobregat

VIDEO:V Paella Socialista a Sant Andreu de la Barca amb Pere Navarro

En aquest vídeo pots veure les declaracions de Pere Navarro, Enric Llorca i altres a La Veu Digital del PSC Sant Andreu de la Barca.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jfBkbO5GlqI&w=560&h=315]

El passat 19 de maig va tenir lloc la Cinquena Paella Socialista a Sant Andreu de la Barca. Una trobada amb companyes i companys de tota la comarca,especialment de les agrupacions del nord, que aquest any ha tingut la presència de Pere Navarro, primer secretari del PSC.

En els seus parlaments, Enric Llorca, primer secretari del PSC de Sant Andreu de la Barca va agraïr la presència de les més de 400 persones arribades de tot el Baix Llobregat. Seguidament va explicar els atacs dels governs de CiU i PP als Ajuntaments. Precisament el camí que s’està seguint pretèn acabar amb els serveis per a la ciutadania, que pasarien a desaparèixer o privatitzar-se.

video trobada pere navarro sant andreu barcaPere Navarro, primer secretari dels i les socialistes va saludar per totes les taules, intercanviant impressions i idees, i durant la seva intervenció va esmentar especialment les retallades en educació que fan tan CiU com PP, de les que són un exemple la Llei Wert.

Us animem a veure el vídeo de la trobada, amb declaracions de Pere Navarro i altres!

VIDEO DE CAMPAÑA: Es tu momento! VOTA PSC (JSC Sant Andreu de la Barca)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GKLB6nVI9Yk&w=560&h=315]

Video de campaña de la JSC Sant Andreu de la Barca protagonizado por algun@s miembros de la a agrupación de Sant Andreu de la Barca de la Joventut Socialista de Catalunya, para las Elecciones al Parlament del 25N2012

ACTE DE CAMPANYA: Presentació videos de campanya i entrega de premis «JSC SAB»

Aquest diumenge 18 de novembre a les 18:00 hores farem l’acte d’entrega de premis «JSC Sant Andreu de la Barca» a militants de l’agrupació, així com la presentació dels videos de campanya de JSC i PSC de Sant Andreu de la Barca.

Un acte en el que comptarem amb l’assitència de la companya Eva Granados, Diputada al Parlament de Catalunya i candidata socialista pel Baix Llobregat a les Eleccions del 25N.

Ens veiem, no podeu faltar!

L’agrupació de Sant Andreu de la Barca rep el Premi a les Bones Práctiques en les TIC i comunicació

En la 3ª edició dels Premis de la Rosa del PSC Baix Llobregat, l’Agrupació de Sant Andreu rep un premi a les bones pràctiques pel projecte «La Veu Digital»

El PSC del Baix Llobregat ha tornat a premiar a les agrupacions i als militants en la tercera edició dels Premis de la Rosa que va tenir lloc a Sant Boi de Llobregat.En aquesta ocasió el PSC de Sant Andreu de la Barca ha Sigue leyendo

Éxit de participació a la Trobada Socialista de Sant Andreu de la Barca

Notícia en video a Sant Andreu TV

Persones arribades de tot el Baix Llobregat van participar a la Trobada Socialista a Sant Andreu de la Barca. Un dia on vam compartir un dinar, musica i sobretot la germanor entre els i les assistents al Parc Mariana Pineda. Us recomanem veure el video de la notícia a Sant Andreu TV Sigue leyendo

La Joventut Socialista y el PSC de Sant Andreu de la Barca presentan la web “Motivos para estudiar sin recortes”

El pasado 2 de junio fue presentada la web «Motivos para estudiar sin recortes» que integra espacios de opinión, información y contacto vía redes sociales con el objetivo de reivindicar otra política educativa que no se base en los recortes en formación que actualmente se están haciendo desde los Gobiernos del Partido Popular y de CiU.

El acto abierto a través de Internet mediante una retransmisión on-line, contó con las intervenciones de Luís Felipe Nieto, Secretario de Acción Política del PSC de Sant Andreu de la Barca y Rubén Castro, Primer Secretario de la Joventut Socialista de Sant Andreu de la Barca. Sigue leyendo