Archivo de la categoría: A altres mitjans

Felicitats Ràdio Sant Andreu per aquests 26 anys!

26-anys-r--dio-sant-andreuEls i les socialistes de Sant Andreu de la Braca volem traslladar la nostra felicitació a tot l’equip de Ràdio Sant Andreu per aquest aniversari, una data que demostra la constància i activitat de l’emissora pública de Sant Andreu de la Barca. Però també la professionalitat de l’equip i persones col·laboradores, molts sense cap tipus de remuneració econòmica.

Aquests 26 anys de servei públic han acostat la informació, la cultura i l’oci a la ciutadania de la nostra ciutat. Per això, una vegada més, us volem donar gràcies a tothom que ha participat per fer-ho realitat ahir, avui i siempre.

L’alcalde Enric Llorca s’ha sumat a aquestes felicitacions, defensant «la pluralitat» constatada i el «servei públic» que fa la ràdio i de la que ens hem de sentir orgullosos.

Per aquesta commemoració, Ràdio Sant Andreu ha preparat un emotiu programa especial presentat per Jordi Milian amb el suport de Vicenç Comajuncosas, que ha comptat amb la participació de molts col·laboradors/es, personalitats, etc. Podeu escoltar-ho aqui:

Luis Felipe Nieto explica la gestión socialista de Sant Andreu de 2011 a 2015

Luis Felipe Nieto explica en E-TV de la gestión socialista estos 4 años, así como la candidatura renovada que Enric Llorca y el PSC presentan para Sant Andreu de la Barca

Luis Felipe Nieto

Presupostos 2015, millores als barris i la nova temporada de teatre, comentats per Luís Felipe Nieto a ETV

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, i portaveu socialista, Luís Felipe Nieto ha comentat a ETV els nous pressupostos per 2015, les principals inversions als barris i la nova temporada del Teatre Núria Espert, entre altres assumptes d’actualitat de Sant Andreu de la Barca. Ho podeu veure a continuació:

Luís Felipe Nieto: «Amb els problemes que té la gent, el que hem de fer els regidors és treballar per solucionar-los»

entrevista_lfnietoEl nº2 del Diari de Sant Andreu de la Barca entrevista al Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Luís Felipe Nieto. Davant les dificultats actuals, assegura que «el que és important és governar pel poble». A més de respondre sobre la gestió de govern en ámbits com l’urbanisme, la cultura o la formació ocupacional, recorda que el Partit Socialista ha fet possible «la transformació de la ciutat», i «la gent ho ha valorat».

Podeu llegir l’entrevista sencera a la pàgina 4 del Diari, que a més de l’edició en paper es troba en digital a aquest enllaç.

Cap familia sense llar, cap llar sense familia.

eva-granados-psc-diputada

El primer secretari del PSC i president del Grup Parlamentari Socialista, Pere Navarro, ha defensat avui un canvi legislatiu urgent, que adapti el marc legal a la realitat social i que, ha dit “doni respostes a les necessitats dels ciutadans i ciutadanes afectades, permetent la dació en pagament, l’aturada dels desnonaments i l’impuls del lloguer social”.

Pere Navarro reclama la dació en pagament i que s’aturin de forma immediata els desnonaments

Pere Navarro ha fet aquestes declaracions en el transcurs d’una trobada a l’Oficina Local d’Habitatge d’Esplugues de Llobregat amb la diputada Eva Granados, la també diputada i alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i les alcaldesses Carme Garcia, de Rubí; Eva Menor, de Badia; Ana del Frago, de Barberà del Vallès; i Pilar Díaz, d’Esplugues.

Video-noticia a Sant Andreu TV

Fes click aquí per descarregar el manifest

El PSC contra les retallades a la Llei de Dependencia

Els i les socialistes de Sant Andreu de la Barca mostrem el nostre rebuig a les retallades que PP i CiU estan fent en la Llei de la Dependencia, amb les dificultats que comporta per a la ciutadania, i en especial per a els i les familiars de persones dependents. Precisament el PSC del Baix Llobregat ha fet avui una Roda de Premsa. Podeu veure la notícia en aquest vídeo de Sant Andreu TV

Éxit de participació a la Trobada Socialista de Sant Andreu de la Barca

Notícia en video a Sant Andreu TV

Persones arribades de tot el Baix Llobregat van participar a la Trobada Socialista a Sant Andreu de la Barca. Un dia on vam compartir un dinar, musica i sobretot la germanor entre els i les assistents al Parc Mariana Pineda. Us recomanem veure el video de la notícia a Sant Andreu TV Sigue leyendo