Archivo de la categoría: Participació ciutadana

Enric Llorca ofrece su conferencia sobre el Estado de Sant Andreu de la Barca defendiendo estar al lado de las personas

El alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, responde a las preguntas del público y conversa con el periodista de La Vanguardia, David Guerrero, durante la Conferencia sobre el estado de la Ciudad de 2016.

Puedes ver la conferencia íntegra a continuación a partir del minuto 12:00

 

fsdfsfs

Enric Llorca: «Apostamos por el Estado del Bienestar y estaremos junto a las personas en cualquier caso, sea o no competencia del ayuntamiento»

Envia un whatsapp a l’alcalde Enric Llorca

whatsappL’alcalde socialista de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca ha posat en marxa una nova via de comunicació per facilitar el contacte constant amb els veïns i veïnes.

Amb la campanya «Envia un Whatsapp a l’alcalde«, Enric Llorca ha explicat que «no només volem estar al seu costat sinó també que ens sentin a prop i facilitar el contacte directe, àgil i proper».

Com funciona?

descargaTal i com ha informat l’Ajuntament en una nota publicada a la web municipal, «a partir del dia 1 de març els veïns podran fer arribar les seves consultes, comentaris i suggeriments a l’alcalde fent-li arribar un missatge de whatsapp al número de telèfon 629 70 73 06″.

«Per poder rebre aquestes notificacions cal que els usuaris afegeixin el número de telèfon de l’alcalde a la seva llista de contactes i enviïn un whatsapp amb la paraula «Alta» seguida del seu nom i cognoms.

Comunicació bidireccional

D’altra banda, l’Ajuntament «farà servir aquest canal de comunicació per fer arribar als veïns que ho sol·licitin informació d’interès municipal i notícies».

Per a més informació podeu consultar la notícia publicada a la web de l’Ajuntament fent click aquí.

Nou programa de contacte amb la ciutadania.L’Alcalde respòn.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca continua amb les iniciatives anunciades per millorar la participació ciutadana i la transparència. Així a més de la secció de preguntes a Ràdio Sant Andreu, Enric Llorca respòn a les preguntes ciutadanes a través de la televisió d’Internet. Podeu veure el primer programa fent click aquí

alcalde

 

L’Alcalde Enric Llorca respondrà a la ciutadania a través d’un nou espai a Ràdio Sant Andreu

foto_enricSeguint amb les mesures de transparència i participació ciutadana iniciades pel Govern municipal socialista, l’Alcalde Enric Llorca respondrà l’últim dijous de cada mes a les preguntes que formuli la ciutadania mitjançant el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu. 

El darrer dijous de cada  mes, l’Alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, respondrà a les preguntes que vulguin formular  els ciutadans de la ciutat.

L’enviament de les preguntes  es podran fer fins el dia   21 de novembre  al correu electrònic viadirecta@sabarca.cat.
El  correu haurà d’incloure  el  nom, cognoms i DNI de la persona que formula la pregunta.

El  primer programa de ‘Pregunta a l’alcalde’ s’emetrà a finals del mes de novembre  al programa Via directa

Enric Llorca presenta un paquet de mesures per la transparència i la participació

L’alcalde i primer secretari del PSC de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha presentat un paquet de mesures per la transparència i la participació, consensudades amb l’oposició. Entre aquestes mesures destaquen l’obertura de les Juntes de Govern Local a l’oposició així com la realització d’un ple extraordinari anual per retre compte de l’estat de la ciutat.

En aquest gràfic podeu veure un resum de les mesures presentades.mesures transparencia_pscsab

OPINIÓ: La Festa Major, breu anàlisi

 Artículo de opinión de Rubén Castro, Primer Secretario de la Joventut Socialista de Sant Andreu de la Barca

L’any passat, durant la Festa Major, recordo com diverses persones ens preguntaven per la diversitat en les activitats que es fan per aquesta. Algunes eren crítiques pel tipus d’activitats, altres felicitacions, i en conclusió, idees mes o menys positives sobre el que coordina l’Ajuntament per la Festa de totes i tots. Sigue leyendo