Archivo de la categoría: Teball

Coneix els nous projectes per Sant Andreu de la Barca!

El PSC ha presentat un fulletó interactiu amb els nous projectes que es pot consultar des d'aquesta web

El PSC ha presentat un fulletó interactiu amb els nous projectes que es pot consultar des d’aquesta web

Un nou wifi social, la remodelació dels parcs infantils, les accions ocupacionals o la millora dels aparcaments de La Solana, són alguns dels nous projectes que veuran la llum durant els propers mesos a Sant Andreu de la Barca de la mà del PSC i el nostre alcalde Enric Llorca.

Fes click aquí per accedir als projectes!

titol sab

Els regidors i regidores del PSC de Sant Andreu de la Barca cediran el sou del dia 29, dia de la vaga general, a polítiques socials.

Els regidors i regidores del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca cedirán la part proporcional del seu sou corresponent al dia 29 (dia de la vaga general) a polítiques socials a Sant Andreu de la Barca.

Una mesura de suport i protesta solidària per manifestar el nostre desacord amb la reforma laboral aprovada recentment pel Govern Central.

Acte sobre la reforma laboral aquest dijous a Sant Andreu de la Barca

Us convidem aquest dijous a les 19:45h. a les Escoles Velles (Ctra. de Barcelona, Sant Andreu de la Barca) a un acte organitzat conjuntament pel PSC i ICV-EUiA on s’explicaran les principals conseqüències de la Reforma laboral i com afecta a les persones treballadores. A l’acte intervenen:

Carlos de Pablo
Secretari de Política sindical
de la UGT del Baix Llobregat

Toni Mora
Secretari General
de CC.OO del Baix Llobregat

Podeu veure la noticia publicada a Sant Andreu TV