Archivo de la categoría: TIC i noves tecnologies

Felicitats Ràdio Sant Andreu per aquests 26 anys!

26-anys-r--dio-sant-andreuEls i les socialistes de Sant Andreu de la Braca volem traslladar la nostra felicitació a tot l’equip de Ràdio Sant Andreu per aquest aniversari, una data que demostra la constància i activitat de l’emissora pública de Sant Andreu de la Barca. Però també la professionalitat de l’equip i persones col·laboradores, molts sense cap tipus de remuneració econòmica.

Aquests 26 anys de servei públic han acostat la informació, la cultura i l’oci a la ciutadania de la nostra ciutat. Per això, una vegada més, us volem donar gràcies a tothom que ha participat per fer-ho realitat ahir, avui i siempre.

L’alcalde Enric Llorca s’ha sumat a aquestes felicitacions, defensant «la pluralitat» constatada i el «servei públic» que fa la ràdio i de la que ens hem de sentir orgullosos.

Per aquesta commemoració, Ràdio Sant Andreu ha preparat un emotiu programa especial presentat per Jordi Milian amb el suport de Vicenç Comajuncosas, que ha comptat amb la participació de molts col·laboradors/es, personalitats, etc. Podeu escoltar-ho aqui:

Enric Llorca estrena dos blocs a Internet per aprofundir en el contacte ciutadà

foto_enricL’alcalde i primer secretari del PSC de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha posat en marxa dos nous blocs a Internet. Per una banda un bloc personal com a resposta a la seva tasca pública que dona lloc a «reflexions» o la «necessitat d’explicar situacions i fets.»

Els blocs són uns dels portals web més utilitzats a la xarxa, a nivell ciutadà ja que en un mateix espai i com si fos un diari es poden explicar vivències personals, retre comptes de les actuacions polítiques, etc.

Per altra banda s’ha posat un bloc com a alcalde, accesible des de la web de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.  Per exemple, en el seu primer post convida a la reflexió sobre el tracte i paper que realitza la gent gran en la nostra societat.

Us convidem a que visiteu aquests espais per conèixer una mica més les reflexions i actuacions del nostre alcalde.