Archivo de la categoría: Cultura

La Veu Jove de Sant Andreu de la Barca número 2

Ja podeu veure la nova edició Juliol-Agost de 2017 de l’Informatiu jove de Sant Andreu de la Barca. Parlem del nou Carnet Jove, les ajuts al transport, el nou nom de l’Skate Park o les campanyes contra el bullying, entre d’altres!

Fira de la Primavera 2016 a Sant Andreu de la Barca, de 27 al 29 de maig

festa primaveraLa Fira de la Primavera 2016 de Sant Andreu de la Barca inclou activitats al carrer, concerts i actuacions, propostes per als més petits, exhibicions artesanes i una àmplia exposició de productes, serveis i indústries de la ciutat, a més d’una mostra medieval.

Del 27 al 29 de maig podreu gaudir d’un ampli programa que podeu consultar fent click aquí. A més, per a canvis i notícies d’última hora consulta www.sabarca.cat

 

 

El diputat Pol Gibert visita Sant Andreu de la Barca

El diputat Pol Gibert participa amb Enric Llorca i Rubén Castro a un acte dels i les socialistes de Sant Andreu de la Barca. Podeu veure el video de la notícia a Sant Andreu TV fent click aquí

VIDEO_sabtv

Presentadas las acciones para jóvenes de este 2016 en Sant Andreu de la Barca

Juan Pablo Beas, regidor de Juventud y portavoz municipal socialista y Rubén Castro, primer secretario de la Joventut Socialista del Baix Llobregat y de Sant Andreu de la Barca realizaron una rueda de prensa ofrecida por el PSC y la JSC Sant Andreu de la Barca presentando las acciones de este 2016 para jóvenes realizadas desde el ayuntamiento socialista de Sant Andreu de la Barca. Sant Andreu TV ha recogido la noticia en este vídeo.

Para Rubén Castro, es importante recordar que “este año en Sant Andreu de la Barca no haremos políticas para jóvenes, sino con los jóvenes” por ello dijo que “hay que hacer autocrítica” porque “quedan muchas cosas por hacer” y muchas reivindicaciones como las que recogimos en el programa electoral socialista. Por ello este 2016 se iniciarán proyectos participativos en el ámbito del ocio, la cultura y como no, uno de los ejes más importantes”el acceso a la formación, implantando compromisos como las ayudas a jóvenes estudiantes de formación profesional y universitarios.

Juan Pablo Beas destacó además la construcción del nuevo Skate Park, con las propuestas de los y las propios jóvenes y el promover “una línea de bus que una Sant Andreu con Renfe Castellbisbal”, medidas que “forman parte de nuestro programa electoral y sobre las que estamos trabajando”.

Puedes acceder al vídeo de la noticia haciendo click aquí

VIDEO: Luis Felipe Nieto parla a E-TV

El primer tinent d’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Luis Felipe Nieto, ha participat al programa «L’ull al dia» d’E-TV Baix Llobregat, comentant les últimes notícies de la ciutat. Destaquen la felicitació de les Nacions Unides per la campanya «Uneix-te contra la violència masclista», els Plans d’ocupació, la presentació de la Font de l’Hermano i una interessant reflexió sobre la consulta i les relacions Catalunya-Espanya.  Responent a algunes preguntes que ens han fet arribar, aquests programes s’emeten diàriament pel Canal E-TV Baix Llobregat, que podeu sintonitzar al vostre televisor)

Coneix els nous projectes per Sant Andreu de la Barca!

El PSC ha presentat un fulletó interactiu amb els nous projectes que es pot consultar des d'aquesta web

El PSC ha presentat un fulletó interactiu amb els nous projectes que es pot consultar des d’aquesta web

Un nou wifi social, la remodelació dels parcs infantils, les accions ocupacionals o la millora dels aparcaments de La Solana, són alguns dels nous projectes que veuran la llum durant els propers mesos a Sant Andreu de la Barca de la mà del PSC i el nostre alcalde Enric Llorca.

Fes click aquí per accedir als projectes!

titol sab

Presentat el cartell de la Festa Major 2014, fet per la prestigiosa dibuixant Teresa Herrero

Cartell Festa Major 2014 -definitiu (1)El cartell per la Festa Major ha estat presentat, amb el disseny de la veïna de Sant Andreu de la Barca, Teresa Herrero.

La Fest Major d’enguany es celebra a Sant Andreu de la Barca del 5 al 8 de setembre

Herrero ha ilustrat publicacions d’editorials com Vicens Vives, SM, Barcanova i Oxford, entre d’altres, i les seves obres s’han exposat Barcelona, Andorra, Madrid i Nàpols.

Sant Andreu, una ciutat que creix com els més petits.

24 ruben castro_2Artícle de Rubén Castro

Primer secretari de la Joventut Socialista de Sant Andreu de la Barca

Diuen que els nens i nenes creixen per dies, i de fet quan estem un temps sense veure’ls (encara que sigui unes setmanes) sempre diem allò de “quant ha crescut!” o “si que ha canviat”.

Doncs, deixeu-me que us digui que a Sant Andreu de la Barca passa el mateix!
Qui ha marxat de la ciutat i al temps ha tornat es sorprèn dels avanços: “ara si que fa goig Sant Andreu” o “qui ho diria que tindríem una ciutat tan renovada”
De fet, aquest mes de maig, una vegada presentats els nous jocs infantils a la Plaça Federico Garcia Lorca, molt gent que havia estat un parell de dies fora comentava: però si això abans no estava així! Sigue leyendo

VIDEO-NOTÍCIA: Pere Navarro a Sant Andreu de la Barca

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=BaricVKSMoI?list=UUaOMCpAZXPoCiNXrH5bT5Hg&hl=es_ES&w=560&h=315]

 

Durant el primer dia de Festa Major 2012, Sant Andreu de la Barca va rebre la visita de Pere Navarro, Primer Secretari del PSC, acompanyat de la Diputada Eva Granados.

En aquest vídeo recordem la visita a la ciutat del candidat socialista a les Eleccions al Parlament de Catalunya. Sigue leyendo