Nova campanya de xoc pel civisme a Sant Andreu de la Barca

civismeL’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha presentat aquest matí de dijous la campanya «No dissimulis: si no la reculls ets un porc!», un pla de xoc contra els excrements dels gossos al carrer.

Aquesta iniciativa pel civisme comporta la distribució d’informació, cartells i banderoles, a més de controls per part de la Policia Local, de manera que els propietaris que no tinguin una actitud responsable seran sancionats amb multes de 400 euros: l’ordenança assenyala que els propietaris de gossos els han de dur lligats i amb morrió en cas de necessitat, han d’estar censats i portar xip, han de complir el calendari de vacunacions i garantir el benestar i l’alimentació dels animals.

Per últim, l’alcalde ha agraït la tasca de totes i tots els propietaris de gossos que majoritariament compleixen amb civisme, per tal de mantenir una ciutat neta i sostenible.