Felicitats Ràdio Sant Andreu per aquests 26 anys!

26-anys-r--dio-sant-andreuEls i les socialistes de Sant Andreu de la Braca volem traslladar la nostra felicitació a tot l’equip de Ràdio Sant Andreu per aquest aniversari, una data que demostra la constància i activitat de l’emissora pública de Sant Andreu de la Barca. Però també la professionalitat de l’equip i persones col·laboradores, molts sense cap tipus de remuneració econòmica.

Aquests 26 anys de servei públic han acostat la informació, la cultura i l’oci a la ciutadania de la nostra ciutat. Per això, una vegada més, us volem donar gràcies a tothom que ha participat per fer-ho realitat ahir, avui i siempre.

L’alcalde Enric Llorca s’ha sumat a aquestes felicitacions, defensant «la pluralitat» constatada i el «servei públic» que fa la ràdio i de la que ens hem de sentir orgullosos.

Per aquesta commemoració, Ràdio Sant Andreu ha preparat un emotiu programa especial presentat per Jordi Milian amb el suport de Vicenç Comajuncosas, que ha comptat amb la participació de molts col·laboradors/es, personalitats, etc. Podeu escoltar-ho aqui: