Enric Llorca traslladarà el seu despatx als barris

Amb la finalitat d’acostar l’acció del govern als ciutadans

Sant Jordi 2016A partir del mes de juny l’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, traslladarà el seu despatx als diferents barris de la ciutat amb la finalitat d’acostar la feina del Govern als ciutadans. Els regidors també es desplaçaran als barris per tenir un contacte més directe amb els ciutadans.

La campanya «El govern a prop teu» preveu que cada setmana l’alcalde i un regidor de l’equip de govern traslladi el seu despatx a un barri de la ciutat amb la finalitat d’afavorir el contacte amb la ciutadania.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que «volem que els veïns sàpiguen que l’Ajuntament no és un espai estanc, de difícil accés i amb el que és complicat comunicar-se. És per això que volem sortir al carrer, anar a prop dels ciutadans per facilitar el diàleg i la comunicació amb ells».

«Coneixent les seves opinions, les seves necessitats i les seves propostes les podrem estudiar i posar en marxa amb la finalitat de fer una ciutat millor per a tots i que s’ajusti més bé al que els veïns volen», ha explicat l’alcalde.

La campanya es posarà en marxa durant el mes de juny i preveu que cada dijous a la tarda l’alcalde o un dels regidors atengui als ciutadans a sis barris de la ciutat.

D’aquesta manera, al Nucli Antic s’atendrà als veïns a l’Ajuntament Vell; al centre al Teatre Núria Espert; al Palau al Centre Cívic; a la zona de l’avinguda de Guatemala a les dependències del carrer del Doctor Vila; a la Plana al Centre Cívic; i a la Colònia a l’Associació de Veïns.

La primera prova d’aquesta iniciativa es va fer durant el mes de març quan el regidor de Joventut, Juan Pablo Beas, va traslladar el seu despatx durant uns dies a l’Espai Jove.

«L’objectiu és estar a prop de la gent i a un espai que ells trobin pròxim, quelcom que van aconseguir amb aquesta iniciativa, que va servir per recollir les propostes, opinions i suggeriments dels joves a partir dels quals hem elaborat la programació de cursos i tallers», comenta Juan Pablo Beas.