El PSC suspèn dos dies la campanya arran la mort d’un jove de la ciutat

El noi estava vinculat al Club de Futbol Sant Andreu Agrupació

El PSC de Sant Andreu de la Barca ha suspès la campanya electoral avui dilluns i demà dimarts com a mostra de condol per la mort del jove Miguel Ángel Abad Montero, de 22 anys, aquest cap de setmana.

El cos sense vida del noi va aparèixer a la llera del riu Llobregat el passat divendres en circumstàncies que ara s’estan investigant.

El primer secretari del PSC de Sant Andreu de la Barca i alcalde de la ciutat, Enric Llorca, ha mostrat el seu suport a la família del jove i ha recordat que la Policia Local col·labora des del primer moment amb els Mossos d’Esquadra, que és el cos encarregat de la investigació dels fets, des del primer moment.

Tant la família del jove com el mateix finat estan estretament vinculats al món esportiu de la ciutat ja que ell, el seu pare i el seu germà han estat dinamitzadors del joc a activitats esportives organitzades a la ciutat.

El pare del noi és també directiu del Club de Futbol Sant Andreu Agrupació, on el jove havia jugat en temporades anteriors i on estava previst que es reincorporés la pròxima campanya.

L’entitat va suspendre aquest cap de setmana el partit decisiu per ascendir de categoria en conèixer la luctuosa notícia.

De la mateixa manera, el PSC de Sant Andreu de la Barca ha volgut traslladar el seu condol a la família del treballador municipal Francisco Folgoso, que va aparèixer mort aquest cap de setmana a casa seva per causes que s’estan investigant.