El PSC exigeix l’aplicació de la llei d’igualtat de persones LGTBI

Demana recursos econòmics, tècnics i materials a la Generalitat

presentació mocionsL’Agrupació Local del PSC de Sant Andreu de la Barca ha exigit a la Generalitat que apliqui tots els mitjans tècnics, econòmics i materials per al desenvolupament de la Llei d’igualtat de les persones LGTBI.

El primer secretari del PSC de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha recordat que a Catalunya hi ha una llei en aquest sentit aprovada l’any 2014 “però que no s’ha desenvolupat tot el que voldríem” i ha demanat que la Generalitat atorgui als ajuntaments els recursos necessaris per poder aplicar-la.

Beas ha fet aquestes declaracions durant la presentació de les dues mocions que el grup municipal del PSC portarà al ple del pròxim dijous 30 de març.

Una d’elles mostra el rebuig dels socialistes a campanyes com la d’Hazte Oír, que “atempta contra la sensibilitat de les persones i ha provocat una situació de discriminació”, segons el primer secretari socialista.

La segona moció mostra el rebuig dels socialistes a l’explotació física de la dona.

“Volem lluitar contra la cosificació de la dona, que es pot traduir de dues maneres, entre d’altres: amb la prostitució o amb la utilització del cos de la dona en àmbits com ara la publicitat” ha dit Beas, que ha assegurat que “el nostre objectiu és evitar l’explotació física de la dona”.