Sant Andreu de la Barca, l’objectiu de la nostra feina

Amb l’arribada del mes de setembre encetem un nou curs polític amb les piles carregades, la motxilla plena d’idees i la il·lusió del primer dia per continuar treballant per la nostra ciutat, pel respecte a la pluralitat i per la convivència. Sens dubte el curs que ara comença serà complex i complicat ja que tenim per davant commemoracions i recordatoris de dates ja assenyalades al calendari català, que haurien de servir per reflexionar i rectificar, i s’acosta un calendari electoral que alguns voldran aprofitar per crear més tensió i distreure als ciutadans.

En aquests debats no trobaran al Govern de Sant Andreu de la Barca. Nosaltres volem centrar el debat la nostra ciutat, un municipi on tothom hi té cabuda, que ha d’estar presidit, com ha estat sempre, per la convivència, el respecte i el civisme. Una ciutat que avanci en la millora de la qualitat de vida de les persones i en la garantia dels drets de tots els col·lectius.

Al Govern de Sant Andreu de la Barca no l’interessen debats que traspassen la nostra ciutat i volem centrar tots els nostres esforços, les nostres forces, les nostres il·lusions i la nostra empenta en la nostra ciutat. Continuar atiant un enfrontament que està fora de les nostres fronteres, que no té vistes de solució perquè cap de les parts posa sobre la taula propostes per treure’ns d’aquest conflicte, envers al contrari, continuen retroalimentant la tensió i aprofundint la divisió és un esforç estèril.

A l’agenda de la nostra ciutat continua tenint un lloc destacat el treball per defensar la convivència social, que és la suma de la pluralitat ideològica, econòmica, cultural i social, amb l’objectiu de continuar dissenyant un futur sense ruptures.

Sant Andreu de la Barca ha estat sempre un municipi que s’ha caracteritzat per ser una ciutat d’acollida, on tothom, amb independència dels seus orígens, té el seu lloc, on ningú està de més, i on tots hem treballat per la convivència d’aquesta realitat humana. És en aquesta línia en la que hem de continuar treballant. Per una ciutat social, plural i integradora, on tots hi tenim cabuda, independentment de les nostres creences, idees i procedència.