Enric Llorca insisteix en que “a Catalunya necessitem un Govern que governi”

Més de 25.000 persones participen a la Festa de la Rosa del PSC

Festa de la Rosa 2018

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca i president del PSC a la ciutat, Enric Llorca, ha insistit en que “Catalunya necessita un govern que governi” i ha afegit que “ara ja tenim aquest govern a Espanya i ens cal tenir-ne un a Catalunya”.

Llorca ha fet aquestes declaracions durant la tradicional Festa de la Rosa que el PSC celebra a la Pineda de Gavà i que enguany ha comptat amb la participació de més de 25.000 persones. Unes 200 han sortit de Sant Andreu de la Barca. Llorca ha subratllat el clima de “concòrdia” entre els assistents, “un clima que cal traslladar a la política catalana”.

De la seva banda, el primer secretari del PSC de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha dit que “som el govern de la solució” i ha assegurat que “volem que la concòrdia, el diàleg i la convivència s’imposin a Catalunya”. Beas ha assegurat que els socialistes “estem orgullosos de la nostra història, no hem hagut de canviar ni de sigles, ni de nom ni de fundador”.

A la Festa de la Rosa ha participat, entre d’altres, el secretari d’organització del PSOE i ministre de Foment, José Luis Ábalo, i la ministra de Política Territorial, Meritxell Batet. L’acte l’ha tancat el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que ha reclamat a l’independentisme i a l’actual Govern que “facin menys romeries a Waterloo (Bèlgica) i més Parlament i més lleis”.

Iceta ha recordat que el PSC compta actualment amb 120 alcaldes a Catalunya, un fet que, segons Iceta, demostra “la força que té el partit”, que enguany commemora els seus primers 40 anys d’història.