Enric Llorca, candidat a l’alcaldia de Sant Andreu de la Barca pel PSC

L’actual alcalde assegura que la defensa dels desafavorits i la transformació de la ciutat seguiran sent les seves prioritats

L’Assemblea local del PSC ha elegit Enric Llorca com a candidat a l’alcaldia de Sant Andreu de la Barca per aquesta formació política.
L’elecció de Llorca com a candidat a la reelecció s’ha fet per unanimitat.
Llorca ha agraït “la confiança que el partit torna a dipositar en mi” i ha assegurat que “tinc il•lusió, empenta i idees per continuar transformant aquesta ciutat”.


Durant el seu discurs davant dels membres de l’assemblea socialista, Llorca ha defensat la feina feta pels socialistes per transformar Sant Andreu de la Barca “fins fer de la nostra una ciutat referent al Baix Llobregat”.
“Una ciutat amb qualitat de vida, amb zones verdes a menys de 500 metres de cada edifici, amb una àmplia xarxa d’escoles bressol i que garanteix l’atenció a les persones més necessitades, com la gent gran o més afectades per la crisi econòmica així és el Sant Andreu del present i volem que les idees progressistes i d’esquerra continuïn marcant el nostre futur” ha dit Llorca.
Enric Llorca ha assegurat que “volem continuar transformant Sant Andreu de la Barca perquè el canvi més profund que ha fet aquesta ciutat ho ha fet de la mà dels socialistes, que representem el canvi, el progrés i el futur”.