Enric Llorca estrena dos blocs a Internet per aprofundir en el contacte ciutadà

foto_enricL’alcalde i primer secretari del PSC de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha posat en marxa dos nous blocs a Internet. Per una banda un bloc personal com a resposta a la seva tasca pública que dona lloc a «reflexions» o la «necessitat d’explicar situacions i fets.»

Els blocs són uns dels portals web més utilitzats a la xarxa, a nivell ciutadà ja que en un mateix espai i com si fos un diari es poden explicar vivències personals, retre comptes de les actuacions polítiques, etc.

Per altra banda s’ha posat un bloc com a alcalde, accesible des de la web de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.  Per exemple, en el seu primer post convida a la reflexió sobre el tracte i paper que realitza la gent gran en la nostra societat.

Us convidem a que visiteu aquests espais per conèixer una mica més les reflexions i actuacions del nostre alcalde.