Presentades les noves pantalles informatives a Sant Andreu de la Barca

Foto: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

Foto: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

L’alcalde Enric Llorca ha presentat les noves pantalles informatives repartides per la ciutat. A la plaça de Federico García Lorca, s’ha instal·lat una innovadora pantalla interactiva què és tàctil, i ofereix informació dels comerços, notícies i agenda de la ciutat.

A més d’aquesta informació actualitzada es presenten vídeos del municipi, s’informa del temps, localització dels comerços i altres novetats que es poden ampliar a través dels telèfons mòbil.

A més de la pantalla tàctil situada davant el Teatre Núria Espert es disposa de quatres pantalles amb informació que avança automaticament, i es troben instal·lades a: Mercat Municipal, Centre Cultural Aigüestoses i al Complex Esportiu L’11. Aquestes pantalles disposen de wifi-sab per accedir a internet a través d’un dispositiu mòbil.