Més polítiques d’ocupació a Sant Andreu de la Barca

El PSC ha presentat un fulletó interactiu amb els nous projectes que es pot consultar des d'aquesta web

El PSC ha presentat un fulletó interactiu amb els nous projectes que es pot consultar des d’aquesta web

Durant aquest any 2014, a través dels serveis de promoció econòmica de les Escoles Velles, s’han desenvolupat una trentena de sessions grupals amb més de 600 participants entre persones usuàries i alumnes d’instituts, més de 180 entrevistes, 10 sessions formatives a empreses, etc. Al 2013, l’àrea d’orientació del Servei Local d’Ocupació ha fet més de 5.000 actuacions amb més de 1.200 persones usuàries, i gairebè 200 persones que han trobat feina gràcies a aquests serveis.

A més dels plans d’ocupació, destaquen les subvencions a empreses per contractar a persones aturades de Sant Andreu de la Barca. (Un pla que va tenir força repercussió a mitjans de comunicació nacionals.) Amb aquesta mesura, s’han contractat una trentena de persones. A més de la diversitat d’edats i sectors professionals, 15 de les 27 persones contractades son dones. La majoria d’empreses adherides al programa son petites i mitjanes, en àmbits com el comerç, la restauració, industria, etc.

Pels i les socialistes, combatre l’atur és una prioritat i mentre altres administracions com la Generalitat en mans de CiU i ERC retallen en les polítiques actives d’ocupació, des de l’Ajuntament destinem tots els recursos possibles a la formació i l’ocupació.

Amb Enric Llorca i el PSC avancem en ocupació i formació. Sant Andreu de la Barca endavant!
projectes sab