Sant Andreu de la Barca contra el bullying. Campanya i concurs infantil

PSC Sant Andreu de la Barca contra l'assetjament escolar
El PSC de Sant Andreu de la Barca us presentem la nostra campanya contra el bullying o assetjament escolar (acoso escolar)

L’assetjament escolar és l’agressió psicològica, física o moral que es fa de forma repetida contra un noi o noia per algun/s companys/es. Aquestes conductes no són aïllades i es fan amb l’intenció de fer mal. Sovint la víctima no pot o no sap defensar-se. En molts casos, alguna diferència (aparença, cultura, religió, sexe, orienta-ció sexual…) és el pretext per agredir-los, però en realitat qualsevol noi o noia pot patir assetjament escolar.

Concurso contra el acoso escolarParticipa al Concurs “Sant Andreu de la Barca contra el bullying”.

Fes un dibuix, còmic o narració contra l’assetjament escolar i podràs guanyar premis. Si tens de 5 a 12 anys (ambdós inclosos) i ets de Sant Andreu de la Barca participa envia’ns-ho a concurs@pscsab.org o portar-ho en persona a l’Agrupació local del PSC (Pg.Parlament de Catalunya, s/n). Les millors propostes seran premiades en un acte públic obert a les famílies i a tota la ciutadania.

Tens fins el 10 de setembre de 2017 per participar! Comptem amb tu!

Telèfon contra l’assetjament escolar

900 018 018

Informació 24 hores tot l’any, telèfon gratuït, confidencial i no deixa rastre a la factura del telèfon. Es tracta d’un servei ofert pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.