Més polítiques d’ocupació

Durant aquest any 2014, a través dels serveis de promoció econòmica de les Escoles Velles, s’han desenvolupat una trentena de sessions grupals amb més de 600 participants entre persones usuàries i alumnes d’instituts, més de 180 entrevistes, 10 sessions formatives a empreses, etc. Al 2013, l’àrea d’orientació del Servei Local d’Ocupació ha fet més de 5.000 actuacions amb més de 1.200 persones usuàries, i gairebè 200 persones que han trobat feina gràcies a aquests serveis.

A més dels plans d’ocupació, destaquen les subvencions a empreses per contractar a persones aturades de Sant Andreu de la Barca. (Un pla que va tenir força repercussió a mitjans de comunicació nacionals.) Amb aquesta mesura, s’han contractat una trentena de persones. A més de la diversitat d’edats i sectors professionals, 15 de les 27 persones contractades son dones. La majoria d’empreses adherides al programa son petites i mitjanes, en àmbits com el comerç, la restauració, industria, etc.

 

Pels i les socialistes, combatre l’atur és una prioritat i mentre altres administracions com la Generalitat en mans de CiU i ERC retallen en les polítiques actives d’ocupació, des de l’Ajuntament destinem tots els recursos possibles a la formació i l’ocupació.

Amb Enric Llorca i el PSC avancem en ocupació i formació. Sant Andreu de la Barca endavant!
projectes sab